ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

dinsdag, januari 31, 2006

Het weerbericht vandaag: Rare & Funky!

Of "stralende zon en de baai zo glad als een spiegel." Althans bij Robbie in Harwood, MD. En vandaar is het maar een kleine stap naar "Young & Fine" van Weather Report! Three down! Schiet lekker op. Thanks Rob!

maandag, januari 30, 2006

EJ's Blogfolio

Met dit blog pas drie weken in de lucht ben ik alweer een nieuw begonnen! EJ's Blogfolio! Hierop wil mijn portfolio eens een overzichtelijk plekje geven. Check dus ook hier regelmatig voor updates (to whom it may concern...).

Salinjaaaaah

Vrijdagavond (en -middag, maar dat is een heel ander verhaal) wezen vieren dat de auto het weer doet. Met Peter 'riding shotgun', eerst naar Intermezzo. Daarna moest er natuurlijk een rondje Ring gedaan worden. Gevolg door de nodige "drive bys" op Salina. Dit alles gedocumenteerd door 'Mighty Red'. Het resultaat staat hier en hier! De avond werd besloten met een SuperTaco bij Hot Pepper!

vrijdag, januari 27, 2006

"De mogelijkheden zijn lego…"

Ze hebben het weer voor elkaar bij Nike ID! Na het 'customizen' van de Air Max 180 (zie hier mijn creatie), is nu de beurt aan de rest van de Air Max lijn. Te beginnen met de Air Max 1 en de Air Max 90. The agony!





donderdag, januari 26, 2006

Recent werk part deux

Vijftal spreads uit jubileumboek voor 10 jaar Kustwacht voor de Nederlandse Antillen & Aruba (totaal 120 pagina's).





On the road again

Eindelijk! Mijn auto staat weer op straat. Na vijf lange weken kan hij zichzelf weer zonder haperen doorschakelen. Hij schakelde een beetje alsof de automatische transmissie pas drie rijlessen achter de rug had. Niet echt een pretje dus. Op naar Salina! Afgebeeld een uitzinnige mijzelf en de plaatsvervanger van de waarschijnlijke boosdoener.


woensdag, januari 25, 2006

Wie sjoen oos Limburg is...

Gisteravond was het dan eindelijk zover! Rita (oet Zitterd) had 'zoervleisj' gemaakt! Verder aanwezig Babber (oet Korsou, niet afgebeeld) en ondergetekende (oet Beeg). Laatste kwam (al poserend) tot de conclusie, dat het aantrekken van een oud t-shirt voor een frietbaksessie van minstens een uur (klein pannetje), helemaal zo'n gek idee nog niet was. Met de wederom de nodige credits voor Babber voor verschillende -heden en hulde voor Rita voor haar heerlijke authentiek Limburgse 'grub'.


Bijna Breakin' Even!

Dankzij Annemic heb ik al twee van de gezochte nummers binnen! Nl. Soul Bossanova en EVA. Bloemen voor die vrouw!

dinsdag, januari 24, 2006

Dinsdagavond Sushi-avond

Vorige week dinsdag kwam de pakjesboot van Mikado Catering voorbij. Geheel los hiervan beloof ik hierbij plechtig dat ik nu ophoud met posten van sushi gerelateerd materiaal. Met dank aan Babber voor de gezellig-, de gastvrij- en de fotograafheid!

Tom Cruise come out of the closet!

maandag, januari 23, 2006

Barely Breakin' Even Rare Funk Grooves

Wie helpt mij aan MP3's van de volgende nummers?

• The Meters/Thinking
• The Counts/What's Up?
• The FatBack Band/Put the Funk On Me
• Jean Jaques Perrey/EVA
• Bill Doggett/Honky Tonk
• BT Express/If It Don't Turn You On
• Quincy Jones/Soul Bossanova
• Watts 103rd Street Rythm Band/Fried Orka
• Lou Donaldson/Potbelly
• Weather Report/Young & Fine

Dit alles voor het nabouwen van een van mijn favoriete tapes.
Alvast duizendmaal dank!

Skype or die!

Ben inmiddels dus ook op Skype te vinden. Onder het alias: ejpegone. Een team van ervaren telefonistes staat klaar om uw telefoontje (0 c/pm) te beantwoorden. Helaas zijn zij geen van allen uitgerust met een microfoon. U zult het dus nog even met een geschreven reactie moeten doen. Dit doen zij wel uiterst charmant, dus Skypt allen!

Boon Blogt Beter!

Aangestoken door de recent opgedoken Blogmanie in de familie Boon, is nu ook Paul aan het bloggen geslagen. Onder het motto: "waar een boon tot volle wasdom komt" laat hij zien dat een bachelor in filosofie, een jeugd in Dalen, een kot in Gent en een schijnbaar teveel aan vrije tijd (studie anyone?) tot bijzondere en fascinerende posts leidt. Waarvan akte.
Kijkt u zelf maar!

vrijdag, januari 20, 2006

Operation 'Refresh Memory'

Voor iedereen (waaronder ikzelf) die niet meer weet hoe, de hier onder genoemde auto, er ook al weer uit zag. Ding staat al vier weken stil. And counting. Miljaardejuu!

Exhibit A

Vier weken en even zoveel honderd gulden verder is het er dan eindelijk. De Torque Converter Lock Up Solenoid. Geen idee wat het is of wat het doet, maar mijn auto heeft het hard nodig. Schijnt.

donderdag, januari 19, 2006

Recent werk pt. 1

De Beerputservice van Selikor, voor alles waar een luchtje aan zit!
Selikor Beerput
De Rolcontainer van Selikor. Makkelijk. Nu ook in 1000 liter leverbaar!
Selikor Rolcontainer

Stap in de wereld die opticien heet!

Jeugdsentiment!

Iemand een idee waar ik deze voor een schappelijk prijsje kan krijgen? Maat US 11.5 (Women's) graag!

Intermezzo

Caroline was op het eiland! Lang niet gesproken, werd een gezellige avond. Hetgeen resulteerde in de volgende geweldige plaatjes:



Bij H. Brusselmans om de hoek

Net aan de Skype met mijn broertje te Gent. Stuurde mij zijn eerste PS creatie. Het uitzicht vanuit zijn kot. Prozac bij de hand? Kijk en huiver! Voor degene die mij kan vertellen wat er zich achter het rode raampje afspeelt, een eervolle vermelding!



De eerste reactie is binnen! Een eervolle vermelding voor: "Rinus, een vriend van je broertje stelt: achter dat raam huist de Dood." Bedankt Rinus!

woensdag, januari 18, 2006

Mijn vader heeft weer koorts

Plaatje zegt meer dan duizend woorden. Succes Pa!

Meer NYC

Lekker om weer te zien.







© all pictures ej boon

And don't forget D.C.





© all pictures ej boon

NewYorkFuckingCity

Had nog wat foto's van de vakantie:







© all pictures ej boon

dinsdag, januari 17, 2006

Boca Sami

Afgelopen zondag weer eens wezen lopen met Eric. Was een tijd geleden.








© all pictures eric eykhout

woensdag, januari 11, 2006

Sushi

Valt me nu pas op. Maar de oplettende kijker heeft mijn voorliefde voor dooie vis Japanse stijl natuurlijk meteen ontdekt. Twee uit twee plaatjes, dat is geen toeval!

Sayonara 2005

Het is alweer oud nieuws, maar als start van deze blog leek het me ok om te beginnen met een nieuwjaarswens. Bij dezent: