ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

vrijdag, september 29, 2006

Kunst!

Vorige week was Babber (rechts, voor de kijker links) in Nederland waar zij, en passant, bewees ejpegwereld regelmatig te lezen. Want zij stuurde mij onderstaande foto van haarzelve en de kunstenares Anya Janssen, bij wiens vernissage zij aanwezig was. Misschien was zij op het idee gekomen deze te bezoeken, omdat ze hier over gelezen had op yours truly? Of omdat ze de kunstenares ook gewoon goed kent, duh. Anyways een gemiste kans voor iedereen die er niet geweest is, want die had; én ook op deze foto kunnen staan én van waanzinnige kunst kunnen genieten én last but not least deze twee geweldige dames in levende lijve kunnen treffen. Tant pis. Maar wellicht komt er een tweede kans, stay tuned!

donderdag, september 28, 2006

Heuglijk nieuws!

Twijfel niet; hij is er! Pabien!

dinsdag, september 26, 2006

Wah Wah W!

ejpegwereld proudly presents, on guitar; uw aller W! De Jimi Hendrix van Jan Luis, de van Halen van Haarlem, de Stevie Ray Vaughan van Stradius, is nu eindelijk online te bewonderen. Disfruta!

vrijdag, september 22, 2006

Geruchten (en hoeren) in de lucht!

PRIMEUR! Onderstaand bericht ontving ik zojuist van uW reporter!

WILLEMSTAD - Uit betrouwbare bron vernemen wij dat de Bonairiaanse luchtvaartmaatschappij Divi Divi eens in de drie weken om 19:00 uur een vlucht uitvoert die niet op het officiële vluchtschema staat. Het populaire Divi Divi, dat met een tweemotorig propellervliegtuigje op Bonaire en Aruba vliegt, zou het bestaan van deze vlucht ontkennen. Volgens onze informant betreft het een heimelijk transport van erotische dienstverleensters.

"De hele luchthaven op Bonaire is verlaten, met uitzondering van vele taxichauffeurs", meldt onze bron. Deze blijken volgens hem te wachten op "acht dames van Campo Alegre op weg naar hun nieuwe afwerkplek". Onze Deep Throat vermeldt niet hoe hij weet dat het hier dames van Campo Alegre betreft, en envenmin waar "de nieuwe afwerkplek" zich zou bevinden.

Een kenner van het Caribische warme circuit zou het "onwaarschijnlijk" vinden als de lichtekooien voor particulieren worden ingevlogen, omdat de vluchten daarvoor te regelmatig plaats zouden vinden. De mannelijke driften voegen zich volgens hem lastig naar een driewekelijks patroon. Het ligt meer voor de hand dat de dames hun weg vervolgen naar het roemruchte Kralendijkse sexpaleis Paachi's.

Hij onthult: "ik weet dat de eigenaar van Paachi's goede betrekkingen heeft met Campo Alegre”. Ook beweert hij in Paachi’s regelmatig meisjes herkend te hebben van Campo Alegre. Wel vindt hij de driewekelijkse frequentie "vreemd", omdat de dames in beide bordelen gewoonlijk drie maanden blijven.

Als reden voor het geheime karakter van de vluchten vermoedt hij dat de maatschappij geen imagoschade wil leiden. Volgens de kenner verklaart dat ook waarom Divi Divi de dames in één keer overvliegt: "als je ze in batches van twee vervoert, zodat er tijdens vier vluchten twee temeiers tussen de normale passagiers zitten, krijg je natuurlijk al gauw de naam van een hoerenmaatschappij".


Kroonjuwelen

Mijn Zwolsche vriend Stefski, wie immer de vinger aan de kloppende pols van de hedendaagse grafitti cultuur, heeft het volgende mede te delen:

Beste allemaal,

Naast de grote premiere van Kroonjuwelen op woensdag 11 oktober in Paradiso te Amsterdam is er voor de werkenden onder ons een tweede premiere. Deze zal zijn op zaterdag-middag 14 oktober in het Fraterhuis te Zwolle… De deuren gaan open om 13.00 uur, en de eerste voorstelling zal zijn om 13.30 uur. Daarnaast zorgen Suez & Serch C2 voor de passende deuntjes en zullen Zap CTK, Ego en Alien GVB live panelen bespuiten… De entree is 5 euro en reserveren is aan te raden aangezien het een niet al-te-grote zaal is… Reserveren kan op; www.filmtheaterfraterhuis.nl en voor meer info over Kroonjuwelen: www.kroonjuwelen.com.

Peace!
Stefski


woensdag, september 20, 2006

Meten is weten

ejpegwereld heeft er een nieuw metertje bij. En wel eentje van Reddit. Of wel "Read it", duh. Zoals ze het zelf zeggen: "reddit is a source for what's new and popular on the web -- personalized for you. Your votes train a filter, so let reddit know what you liked and disliked, because you'll begin to be recommended links filtered to your tastes. All of the content on reddit is submitted and voted on by users like you." Meer weten? Check hier. Klik op die meter en submit ejpegwereld svp!

maandag, september 18, 2006

GorillaWalvis

Het idee is niet nieuw. Je combineert een twee items tot iets nieuws; de hybride. Dat levert soms prachtige dingen op en soms ook niet. De firma Nike en haar designbureau doet het voor haar "one time only" sneakers. Dat levert iets moois op; de campagne (zie ook hieronder) en iets verschrikkelijks; de schoenen zelf. Brrr.

vrijdag, september 15, 2006

EMINIKEBAY

Eminem, rapper, ster van de film '8MILE' en erkend sneaker afficionado heeft van de firma Nike sneakers mogen ontwerpen voor het goede doel. Zijn creaties worden verkocht bij opbod via de firma Ebay. Dus trek de creditcard en kijk gauw of er hier iets van je goesting bij is!

woensdag, september 13, 2006

Zo had het kunnen zijn…

Zoals vastgelegd in de statuten van ejpegwereld, zijn bijdrages altijd welkom. Bij deze een bijdrage van Alexander aka Bert Gates (broer van… juist. Herkent u hem?)

dinsdag, september 12, 2006

bemused, bothered and bewildered

Anya Janssen is at it again!

Crickey!

Vanochtend in the mailbox, afkomstig van W.

Bianca pullt een Steve Irwin

Damn. Vanochtend genomen bij het Seaquarium...

Bianca kan het in tegenstellling tot Steve gelukkig navertellen. Misschien heeft ze ook talent voor krokodillenjagen. Er is een vacature ontstaan, dus wie weet staat mijn dushi straks in een Australische kreek een slapende jonge mannetjeskaaiman af te trekken, terwijl ze in de camera fluistert "oi, look at its soize, it's huuuuge!"


maandag, september 11, 2006

Farty Pants 911

Goed nieuws voor alle South Park fans! Alle afleveringen zijn nu te zien via Internet en wel hier. Aangezien ik toch de vijfde verjaardag van 9/11 niet geheel ongemerkt voorbij wilde laten gaan, ondanks het feit dat er al genoeg aandacht aan deze hoax (van Bush c.s.) besteed wordt, hieronder een fragment uit het South Parkfilmpje "Osama Farty Pants". Mocht je benieuwd zijn hoe je er zelf uit zou zien als South Park character kijk dan hier.

vrijdag, september 08, 2006

Trivia freaks opgelet!

Voorbereiden op de Tropen Quiz Night? Kijk dan dagelijks hier of hier. Voordat je het weet ben je de kwiskeizer!

Geltdekker.an

De enfant terrible van de Nederlandse Antillen heeft nu zijn eigen website. Hopen maar dat Google in dit geval niet zwicht voor eventuele eisen van de Antilliaanse overheid, want dan zou het ze, zij het virtueel, alsnog lukken om Jacob (hier vaag op de foto met Lech Walesa) tot 'persona non grata' te verklaren.

donderdag, september 07, 2006

Mac heeft mileage!

Zo zie je maar weer, dat je op een goed idee eindeloos door kan gaan.

dinsdag, september 05, 2006

Tropen Quiz Night

Gisteravond, ter ere van W's verjaardag, weer eens mee gedaan aan de Quiz Night in Café de Tropen. Deze kwis is het ideale vermaak voor alle trivia freaks. Weet je het antwoord op vragen als; "Welke crème ontleent zijn naam aan het latijnse woord voor sneeuwwit?", "Welk cartoonfiguur wordt achtervolgd door Dr. von Goosewing?" of "Welke stad was bij de Romeinen beter bekend als Hefnia?" Dan is deze kwis ook iets voor jou! Op onderstaande foto het winnende team "Willem Alexander van Barneveld".

maandag, september 04, 2006

Balatonraadsel

De heren R. en C. hebben hun zomervakantie doorgebracht aan het Balatonmeer in Hongarije. Daarvan deden zij getrouw verslag dmv onderstaande fraaie ansichten. Helaas hebben zij één keer hun eigen seksuele voorkeur verward met de mijne. Haalt u hem er uit?




vrijdag, september 01, 2006

4000!

Gisteren heeft ejpegwereld zijn 4000ste bezoeker mogen verwelkomen! Het betrof dit IP-address. Is dit jouw nummer? Stuur dan je informatie of foto voor een gratis post! Gefeliciteerd en bedankt lieve mensen!

Hebbes!

Yes! Na zes jaar ben ik eindelijk weer in het bezit van… mijn favoriete sneaker aller tijden; een paar Air Jordan V! Mijn oude paar was versleten (check het bureau, één minuut in het filmpje). En wel deze (zeer limited)! Even voor de duidelijkheid, dit is niet de prijs die ik er voor betaald heb. Ik heb gelukkig een mazzeltje gehad in Hong Kong. Lang leve internet!