ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

donderdag, november 30, 2006

Slotverklaring?

Eens of oneens? Stem hier! (Let op! Slechts 24 uur geldig!)

31 jaar ejpegwereld!

Hoera hoera! Vandaag bestaat de analoge ejpegwereld 31 jaar! Dit in tegenstelling tot de digitale versie waar u nu naar kijkt. Lieve mensen, bedankt voor de vele gelukwensen die ik, langs vele wegen, al heb mogen ontvangen!

woensdag, november 29, 2006

Bunte Illustrierte

Sinds enige tijd staan er erg fijne cartoons op nu.nl. Let vooral op de prachtig (vind ik) doorwerkte wijze van illustreren. Van de hand van sevensheaven. Mooi, informatief, actueel en bovenal leuk!



maandag, november 27, 2006

Skypemotie

Over het wel of niet gebruiken van emoticons kun je lang discussiëren, maar dat gaan we hier niet doen. Ze zijn namelijk toch ook wel verrekte handig. Alleen soms wil je net iets meer zeggen dan Skype toestaat. Gelukkig zijn er voor die momenten de geheime Skype emoticons. Kijk snel hier en leer ze uit je hoofd! Praktijkdemonstratie? Chat met me!

woensdag, november 22, 2006

De zak van Sinterklaas?

And somebody thought this was innocent…! Stond gisteren in de Amigoe. Meer stoute Sinterklaas? Klik hier!

Zoveel te kiezen!

Vandaag is verkiezingsdag in Nederland! En er zijn veel mensen op de diverse lijsten die een band hebben met de Antillen. Twee sprongen daar voor mij uit. Te weten: Olaf Stuger (lijsttrekker LPF) en Tony (Teun) van Dijck (nr 8/Partij vd Vrijheid ; lees Wilders). Olaf Stuger was namelijk een van de eerste mensen die ik hier leerde kennen op Curacao, negen jaar geleden. Hij was toen een vriend van Rutger vd Pol, die mij hierheen gehaald heeft destijds. Grappig om hem dan op deze manier dan weer terug te zien. Tony staat hier ten eilande bekend als "Tony Saxophony", vermaard om zijn lidmaatschap van de legendarische "Als Je Met Z'n Zessen Band". En dus als manager van DPV Ad Interim. Dat hij dus op de achtste plaat staat bij de PvdV roept hier ten eilande nogal wat vragen op. En terecht lijkt me, gezien de ideeën van deze partij over de Antillen. Waarom sympathiseert iemand, die al jaren op Curaçao woont en werkt en zelfs met een voormalig Miss Curaçao getrouwd is, met deze partij? Ik vraag het u af!

dinsdag, november 21, 2006

Intermezzo is live!

Zoals de naam al doet vermoeden; dit even tussendoor. Iedereens favoriete cafe/restaurant/tapasbar/happyhourspot/bistro* heeft zijn eigen website! Barend en Michelle (m.a.w. Intermezzo) zijn online! Voortaan kan je dus real time het menu inkijken, op de mailinglist of zelfs reserveren! Leuk initiatief, maar mijn kritisch oog ziet nog ruimte voor verbetering! Op de foto; uitbater en chefkok Barend kijkt en ziet dat het goed is.

*doorhalen wat niet van toepassing is

Quirijn on film!

Quirijn Dalen Meurs was weer eens in het huis. Net drie maanden een cursus gedaan op de NYFA (damn…) met het onderstaande resultaat. Z'n eerste project op écht celluloid (jawel), dus een hele ervaring en die wilde hij graag delen met ons!

vrijdag, november 17, 2006

Borat Promo

Vorige week naar Borat geweest; wat een geweldige film! Bekijk nu ook onderstaande promo voor de bijbehorende filmmuziek. Hilarisch en de aandacht voor details is waanzinnig. "Medegrafischontwerpvakidioten" blijf vooral zitten tijdens de aftiteling (van de film)!

donderdag, november 16, 2006

Het mocht wat kosten!

Heb hem al weken in de lijst met "Te Posten Dingen" staan. Nu is het er dan eindelijk van gekomen. Sony heeft een vervolg gemaakt op de "Stuiterballen" commercial voor de Bravia TV. Bekijk hem hier! Zowel voor de commercials als de TV zelf geldt; kost wat maar dan heb je ook wat. Wauw…

woensdag, november 15, 2006

Bel me!

Bianca - de vriendin van W. en hard op weg een "regular" te worden op ejpegwereld - is te bezichtigen in de videoclip van Ziggi bij het nummer "Call me". En W. zou W. niet zijn als de hele wereld daar niet van mee zou mogen genieten. Voor de duidelijkheid heb ik ff aangegeven op welke dame precies gelet moet worden. Disfruta!

maandag, november 13, 2006

Viefduuzend!

En alweer een mijlpaal ( de winnaar van vorige keer heeft zich overigens nog steeds niet gemeld…)! Bedankt lieve lezers!

Bonairuuuh!

Afgelopen weekend lekker drie dagen op Bonaire gebivakkeerd, mijn Snoepje en ik. Heerlijk ff er tussenuit. Met de roemruchte maatschappij Divi Air ben je er zo! We verbleven in het Plaza Resort, een absolute aanrader. Zaterdag hebben we ons uitstekend vermaakt op de scooter, hetgeen wel wat spierpijn opleverde. Heerlijk gegeten bij Donna & Giorgio en Salsa (heerlijke verse kreeft!). Verder de 'gebruikelijke usance' van ezels, slavenhutjes, Lac Bay en heel, heel veel niks…
























woensdag, november 08, 2006

Boon Blogs United

Na mijn broer Paul (die er niet zoveel meer aan doet, ondanks zijn self-proclaimed schrijversschap) heeft nu ook mijn vader zijn eigen blog! Jaja! Alles weten over het wel en wee van zijn zeiljacht de Wiboon of in voor sterke zeemansverhalen? Check haricotblog!

dinsdag, november 07, 2006

De terroristen hebben gewonnen…

De moed zakt me in de schoenen bij het lezen van dit soort mededelingen. Zijn er nu echt mensen die geloven dat we de "War On Terror" kunnen winnen zonder gedragsverandering van de VS (lees Bush cs.)? Meer weten over hoe er een spelletje met je gespeeld wordt? Bekijk dan deze schokkende documentaire!

maandag, november 06, 2006

Masha pabien Argelis!

Gisteren was mijn snoepje jarig! Dushi, ook vanaf deze plek van harte gefeliciteerd i hopi aña mas di bida!

vrijdag, november 03, 2006

Borat is coming!

"…it's a sad state of our own nation that people still find sexist and racist humor so funny… - Edward Douglas ComingSoon.net"

Tsja… Toch kan ik niet wachten om de Borat film te zien. Kazachstan is in ieder geval "not amused" en heeft al een officiele reactie uitgegeven.

donderdag, november 02, 2006

"Groene" appels

Nu we het dan toch over misbruik van natuurlijke en menselijke hulpbronnen hebben (zie vorige post); Alexander kwam tijdens mijn vakantie met een schokkende bijdrage! Volgens deze site neemt de firma Apple (u weet wel) het niet zo nauw met voornoemde energiebronnen. Maar beste Alex, hoe staat het met de "tree-hugging factor" van het door jouw zo verafgode Microsoft? Op deze pagina worden Google en Microsoft met elkaar vergeleken. Tot mijn grote spijt kan ik zo gauw niets vinden om de firma Gates aan diezelfde (of een grotere) schandpaal te nagelen. Merde. Maar wellicht kan het geitenwollensokkencollectief ook eens aandacht besteden aan de mp3-speler uit Redmond? Wel zo fair, lijkt me. Gezien de esthetische minachting die Microsoft meestal ten toon spreidt ten aanzien van haar eindgebruikers, lijkt het me maar een kleine stap om ook op ethisch vlak over de schreef te gaan.