ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

zaterdag, december 23, 2006

Like Santa Claus said; you're a ho ho ho!!

vrijdag, december 22, 2006

2007

Bedankt voor een mooi jaar! ejpegwereld gaat weer ff op vakantie. Mocht ik niets meer posten in die periode, dan alvast mooie kerstdagen en de beste wensen! Graag tot 2 januari en verse ejpegwereld!

donderdag, december 21, 2006

Will it blend?

Deze vraag wordt gesteld door een man in stofjas en met veiligheidsbril van de firma Blendtec. Door middel van een professionele wedstrijdblender, wordt er een "smoothie" (ja je leest het goed) gemaakt van pennen, golfballen, bierflesjes, kalkoen etc. etc. En nu ook van een iPod. Als klap op de vuurpijl is de geblende (is dit een woord?) iPod nu ook te koop op eBay. Wat een geweldige manier om je produkt aan de man te brengen!

Web 2.0 merken!

Daar gaan we weer! Wie ziet ze alle Web 2.0 merken afgebeeld op onderstaande foto? Via Paul B. en Eboy.

woensdag, december 20, 2006

Motto Bella!

Tijd weer voor wat sneaker nieuws! De Nike Air Force 1 bestaat 25 jaar! Aanleiding genoeg dus voor allerlei speciale feestjes en uitgaves. Zo was er een speciale Air Force One Party in NYC. En er is een 'special update' gemaakt; de Air Force 25. Maar er is een actie die bijzonder veel lof verdiend. The Perfect Ones (KIJK DIT FILMPJE!!!). Speciaal in Italië vervaardigde versies. Handgemaakt door oude ambachtslieden (in stofjas!) met speciale leersoorten (lees $2500 per paar). Dat wordt vanavond nog een brief schrijven: "Lieve Kerstman,…"

A star is born!

Een aantal weken geleden figureerde mijn dushi in een filmpje van de MCB! De samenwerking tussen haar en Zoom leverde een prachtige vijf seconden beeldmateriaal op! (Te zien vanaf 30" in het filmpje).

dinsdag, december 19, 2006

Droomhuis!

'S weekends alweer een photoshoot. (Leuk, maar hard werken en je hele zaterdag is eraan…) Ditmaal voor de Centrale Hypotheek Bank wederom. En op een een wel bijzonder nare lokatie. Je zal zo wonen! Tevens bleek bij het terug zien van de foto's, dat de onbewaakte ogenblikken enkele fraaie platen op hadden geleverd. Verder nog afgebeeld "ikzegtdegek" op locatie en het eindresultaat!






donderdag, december 14, 2006

Hallo, daar zijn we weer!

Heb al veel aandacht besteed aan de controverse tussen Apple computers en Windows, en mijn standpunt daarin. Maar Peter "hier had je URL kunnen staan" Reijmer wilde graag een tegengeluid laten horen. (Waarom in godsnaam?) Bij dezent.

woensdag, december 13, 2006

Proest!

Over de slotverklaring gesproken; dit prachtige bericht stond gisteren in de Amigoe:

KRALENDIJK — Het Bestuurscollege van Bonaire haast zich te excuseren voor een opvallende fout in het info-krantje over de slotverklaring dat deze week huis aan huis op het eiland wordt verspreid. In het krantje is door een fout de naam van de Statiaanse gedeputeerde Roy Hooker per abuis vertaald in het Spaans. Hooker wordt als prostituta aangeduid.

In het info-krantje gaat het Bonaireaanse eilandsbestuur in verschillende talen in op de slotverklaring die begin oktober tussen Nederland en de kleinere Antilliaanse eilanden is overeengekomen. In een persbericht licht het BC toe dat bij het vertalen gebruik is gemaakt van een vertaalprogramma. “Door de letterlijke vertaling is een fout binnengeslopen. Jammer genoeg is deze fout tijdens de controle van de tekst niet naar voren gekomen. Deze dingen kunnen gebeuren.”

Volgens de Dienst Voorlichting en Protocol van het eilandgebied Bonaire zijn inmiddels stappen ondernomen om herhaling te voorkomen.


Daar gaat je goede naam…

maandag, december 11, 2006

Manifestatie Slotverklaring

Afgelopen zaterdag werd er een manifestie Pro Slotverklaring gehouden op het Brionplein alhier. Nadat de Eilandsraad tegen had gestemd, leek het een aantal mensen een goed idee om een evenement te organiseren, om zodoende de onvrede met dit besluit te kunnen laten blijken. De slotverklaring houdt de gemoederen al weken flink bezig. Maar het jammere is dat de bal niet op argumenten wordt gespeeld maar op onderbuikgevoelens. De woorden; neo-kolonialisme, slavernij, uitbuiting en ander stemmingmakerij worden maar al te graag gebruikt door de tegenstanders. Dit soort terminologie doet het altijd goed bij volksmenners, want dan weet je zeker dat het minder geschoolde/sociaal zwakkere gedeelte van onze bevolking aan je kant hebt. (Lees dat deel met te weinig kennis van het vak "Staatsinrichting".) Het gedeelte dus dat, althans in mijn ogen, het meest baat heeft bij de slotverklaring. Maar die nu door de mensen, die zeggen het beste met ze voor te hebben nl. de tegenstemmers, lelijk genaaid worden. Saillant detail is dat deze tegenstemmers en passant bewijzen, dat de omstreden passages met recht in de slotverklaring staan. Bijv. de passage over de aansturing door de Minister van Justitie (lees Nederland) van onze procureur-generaal. Ik noem hierbij ter illustratie het feit dat er gestemd is over het feit of de heer A. Godett aanwezig mocht zijn bij de vergadering over de slotverklaring. Voornoemde is een veroordeeld crimineel! Hoezo gaat de eilandsraad daarover stemmen? Trias Politica anyone? Anyways eigenbelang en opportunisme zijn dusdanig dik aanwezig dat je er plakken van kan snijden. Gelukkig levert het geheel nog fraaie platen op. Ook de moeder des vaderlands was present!







vrijdag, december 08, 2006

Stradius.com 2.0

Het is rustig geweest deze week op ejpegwereld. Nee, ik heb geen andere interesse. Maar wel een beetje. Ben namelijk heel erg druk geweest met de nieuwe website van Stradius. Die is namelijk geheel vernieuwd vanaf heden. Nu ook met blog, dus ja, ik moest de aandacht even verdelen. So please forgive me…

maandag, december 04, 2006

Bier!

Gisteren weer een fotosessie gehad voor een niet nader te noemen biergigant. Wederom werd er een blik schone dames opengetrokken, ditmaal in carnavalsoutfit. Als lokatie werd het Stradius pand gebruikt. Aangezien dit op de route ligt naar de touristische attracties én er gisteren twee cruiseschepen in de haven lagen, trokken we nog behoorlijk wat bekijks. Menig Amerikaans toerist heeft de foto van zijn vakantie gemaakt en de pacemakers draaiden overuren! En een oudere man die passeerde reed bijna tegen de auto van de fotograaf.