ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

donderdag, maart 29, 2007

AH erlebnis!

Inkreibel! Er is een echte originele geheel authentieke Albert Heijn geopend op ons eilandje! En daar zat men op te wachten, gezien de hordes mensen die er al op af zijn gekomen. Files! Verkeersopstoppingen! Rijen van twintig mensen bij de kassa's (ze hebben er tien)! Wachttijden bij diezelfde kassa's van dertig minuten of meer! Maar wat is het fijn. Het ruikt er zelfs hetzelfde! Dat het zo ver is gekomen… als ex-AH-er krijg ik er een brok van in de keel.




Whistler/Blackcomb pt. 1

Na een verkwikkende en doorgebubbelde rit in de limo waren we in Whistler! Het huisje was ook weer magnifiek! Superdeluxe met alles erop en eraan. Bij het ontwaken bleek vervolgens ons straatje, na een beetje sneeuw, te zijn veranderd in de natte droom van Anton Pieck. Waanzinnig! Dus op naar 'the slopes'! Voor het betere snowboardwerk!










woensdag, maart 28, 2007

Dat is gangsta!

Het gesprek van de dag op Curacao! Rappende criminelen maken een hip hop video IN de gevangenis. Geen bewaker die het doorhad en minister Dick gaat kijken of Youtube aangepakt kan worden! Huh? Incompetence anyone?

**FILMPJE DOET HET WEER!**

maandag, maart 26, 2007

Up in the stretch limo!

Zo ben inmiddels weer helemaal terug en weer online. Dus tijd voor een update. Na Vancouver (vorige post) ging de reis verder per… jawel… limousine! "Because everybody has to ride in a limo at least once in their life!" :aldus Jen (rechts, voor de kijker links, van het luipaardkussen). Dus de drie uur durende rit naar Whistler als ware prinsjes lui onderuit gezakt in de lederen fauteuille doorgebracht. Onder het genot van de inderhaast aangeschafte bubblie dat dan weer wel! Onderweg nog gestopt bij de nodig must see sites. Waarvan de "mountain woman take out" nog het meest tot de verbeelding sprak. Wordt vervolgd…









woensdag, maart 14, 2007

Eh?

En toen waren er ineens toch iMacs aanwezig in het hotel! Dus ff een postje maken. Onder het motto een foto zegt meer dan duizend woorden; hieronder een beeldimpressie van ons, tot dusver geweldige verblijf, in Vancouver, BC (wat een waanzinnige stad)!

Waaronder, in volstrekt willekeurige volgorde: (het uitzicht uit) de hotelkamer (echt waar!), de skyline vanuit een van de hoge torens die downtown rijk is (ook bij nacht), de meest geweldige sneakerboutique (en de aanwinst), zomaar wat 'street shots', onszelve (strike a pose!), Chinatown, food & beverage, etc. etc. Zo kom ik toch al een aardig eind richting die duizend woorden.

Kortom: HET IS HIER FANTASTISCH!!! Morgen gaan we de bergen in en gaat het pas echt beginnen. Ongelooflijk, wat geweldig!





















vrijdag, maart 09, 2007

Tot 23 maart a.s.!

Eindelijk is het dan zo ver. Morgen de hele dag in het vliegtuig, maar dan staat ejpegwereld aan de voet van de bergen. Wel nog ff wennen aan de temperatuur denk ik, maar goed je moet er iets voor over hebben. En gelukkig ben ik goed voorbereid. Uiteraard wordt alles gedocumenteerd en hier gepost! Graag tot over twee weken dushi hendenan!

maandag, maart 05, 2007

Je staat er niet bij stil…

Geweldig initiatief en goed verhaal.

donderdag, maart 01, 2007

Werktitel

Zoals een tijdje geleden zowel op dit blog als op zijn eigen blog te lezen viel, heeft mijn broer Paul het filmen eraan gegeven (en het bloggen ook trouwens, maar dit terzijde). Of dit een goede, dan wel jammerlijke beslissing is geweest kunnen jullie nu zelf beoordelen. Een vriend van hem heeft zijn (voorlopig?) laatste filmproject online gezet. Met gepaste broederlijke trots presenteer ik dan ook: "WERKTITEL". Dat het voorlopig enorm vlot met het dichterschap (onder het pseudoniem Willem Erdkamp) blijkt wel uit dit bericht (scroll naar beneden; kijk bij 14 maart). Gaat dat zien en aanhoren!