ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

vrijdag, april 27, 2007

日本 語 へ この ページ を 翻訳 し なさい?

Weten wat Hirozi met kimono van drie hoog achter ergens van vindt? Kijk dan snel op deze website! Informatieve, onderhoudende polls uit het land van de rijst bij opkomende zon! Nu hebben ze in Japan vaak een iets andere opvatting dan wij westerlingen, zoals blijkt uit deze prachtige verzameling Engrish.

PS ik heb geen idee wat de titel is van deze post…

woensdag, april 25, 2007

Whistler; de staatsieportretten!

Koningen (en koningin) die wij zijn (ahum…) hebben we natuurlijk ook de obligate "hey guys can I take your picture no strings attached but they are going to cost you an arm and a leg as you'll find out much later" foto's laten nemen. Die overigens erg 'mooi zijn gebleven'. Zal hierna wel weer wat eens wat andere topics gaan posten, wat in mijn 'sneeuwblindheid' heb ik helemaal niet gepost over bijv. de afgelopen verkiezingen alhier. Er is zelfs al over geklaagd…



vrijdag, april 20, 2007

Gezandstraald

Eindelijk is het dan uit! 'Gezandstraald' door Aliefka Bijlsma! 12 april was de presentatie en inmiddels is het overal te koop. Ondergetekende is zelf nog te zien in een klein promotiefilmpje van het geheel, wie vind me? (hint: 1:32).

donderdag, april 19, 2007

360 degrees of Blackcomb mountain

woensdag, april 18, 2007

Whistler/Blackcomb pt. 3

Weer even wat fijne plaatjes uit Whistler. Na een dag hard skieën op de fantastische 'slopes' van het besneeuwde wintersport theme park dat Whistler/blackcomb heet, is het natuurlijk heerlijk martini's drinken in ene van de vele hotels. Van drinken krijg je honger en dus togen we naar een extreem fijn teppanyaki restuarant, waar vlijtige japanese chefs met eten gooien. Helaas was de batterij van mijn camera leeg, waardoor ik slechts een foto heb kunnen nemen. Maar dat wel één van een geweldige bereide kreeft. Vers geplukt uit een enorme bak, waar er wel 50 inzaten. Laat de PeTA het maar niet horen!







donderdag, april 12, 2007

Sugarsnaps!

Bijna de hele familie Boon is nu online te vinden (op mijn moeder na dus). Nu ook mijn broer Maarten met zijn eigen blogger site: Sugarsnaps. Hierop naast persoonlijke belevenissen, ook zijn diverse verzamelingen (en geloof me dat is nogal wat). Hopelijk staat de bandbreedte van Blogger het toe om alles erop te krijgen. Dat wordt nog wel een hele klus, want wat hij allemaal per vierkante meter in zijn huis gestouwd krijgt…!

woensdag, april 11, 2007

Whistler/Blackcomb pt. 2

Hier dan de eerste actiebeelden! Opgenomen op Blackcomb Mountain te Whistler, jawel! Red komt hier met de souplesse van een jonge gems van de berg af gesnowboard. Hopelijk kan ik ook snel de beelden van mijzelve in actie posten (hint hint Red).

donderdag, april 05, 2007

Mama Kupa

Aan de slotverklaring heb ik al eens aandacht besteed. Inmiddels is het hele eiland gepolariseerd. Dwars door gezinnen, bedrijven en partijen loopt een streep; of je bent Pro of je bent Kontra! Met de verkiezingen in aantocht is het een nog heter issue geworden. Een maand geleden is een initiatief gestart om "men" er van te overtuigen dat Pro toch beter is. Onder de naam Mama Kupa (speling op bezorgde moeder) is er een 'Loesje'-achtige campagne in alle media gestart, waarin met duidelijke 'one-liners' gecommuniceerd wordt, dat al die Kontra-stemmende politici meer hun eigenbelang dienen dan het algemeen belang ofwel stem bij de komende verkiezingen op een partij die Pro is. Stradius was hier partij in als uitvoerende, maar ontkwam er ook niet aan om door de, de spreekwoordelijke schoen aantrekkende, politici aangevallen te worden. Zoals hier en hier uit blijkt. Moeite met papiaments? Vertalen kan hier.

dinsdag, april 03, 2007

Long live de firma Sennheiser!

"Hello Evert,

Please forward me your company name & address & we'll send you a pair of ear cushions at no charge.

Best regards,

Keli C. Goff
Sales Administrator for Latin America
Sennheiser Electronic Corp.
1-860-434-9190 X139"


Aldus het antwoord van de firma Sennheiser op mijn verzoek per e-mail, alwaar ik een paar nieuwe 'foam' oorkussens zou kunnen bekomen voor mijn Sennheiser eh 1430. Na jaren trouwe dienst waren die aan vervanging toe en hier op het eiland waren ze niet te krijgen! Driewerf hoera voor Sennheiser dus! Zo doe je dat anno 2007! Customer satisfaction 100%!