ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

donderdag, augustus 30, 2007

Viva la revolucion!

Gelukkig! De Antillen worden niet de Falklands 2.0, we hoeven nog niet op verplichte Spaanse les. En Hugo Chavez rijdt nog niet, in een van een oud-SS'er geleende Mercedes, triomferend door de straten van Willemstad. Alhoewel de recente (en verkeerde geïntrepeteerde) uitspraken van Chavez over de 200 mijlsgrens en de zieke grap van de EO wel een heel andere gevoel geven bij de gratis Spaanse les die al sinds jaar en dag wordt gegeven door het Venezulaanse Consulaat alhier. Handig voor de toekomst? Al met al houdt de firma Chavez de gemoederen wel weer bezig.

maandag, augustus 27, 2007

Babber, Bianca & Blankenburgh's Birthday Bash

Vrijdag jl. was de dag van de grote "Babber, Bianca & Blankenburgh's Birthday Bash", met als thema: "Rockstar vs. Pornstar"! En een hele hoop mensen bleken toch een stiekeme 'pornstar-' , danwel 'rockstarwens' te koesteren. Want deze uitnodiging tot extravagant verkleden werd gretig aangepakt! Rumour has it, dat de laatste mensen pas rond zessen naar huis gingen, dus een geslaagde avond (en vroege ochtend) mag het zeker genoemd worden!










woensdag, augustus 22, 2007

Chevy Chase…

Laatst zijn we wezen eten bij 'Rozendaels' aan de Penstraat, alhier. Heerlijk eten, maar dit terzijde (ga er vooral heen!). Daar zag ik, tot mijn grote vreugde (die overigens snel weer bekoelde), mijn oude auto weer eens staan; een Chevrolet Caprice Classic Estate 1989. Echter behoorlijk toegetakeld of moet ik zeggen toegekakeld. Holy shit, helemaal geel(!) geschilderd en met een kip(!) voorop gemonteerd. En waar zijn de 'white wall tires' gebleven? Eeuwig zonde. Van de grandeur van de auto is niets meer over. Nu is het een doodordinaire stagebak geworden. Helaas. Tsja, van oude mensen en dingen die voorbij gaan.


dinsdag, augustus 21, 2007

Pimpin' our ride

Dit weekend hebben mijn dushi en ik onze auto laten pimpen. Of beter gezegd mijn dushi heeft het laten doen voor mij, want het was een cadeautje. Deze versie (35% verduistering) is de automotive variant van de 18-jarige meisjes in pornofilms, want barely legal. Wilde zelf graag helemaal verduisterd en de voorruit ook, maar dat mag niet van onze gezaghebber. En achteraf vind ik het veel strakker zo. Nu zijn onze Yarisjes weer helemaal Saliñafähig! Stoel in de relaxstand en cruisen maar.



maandag, augustus 20, 2007

Stewdio

Dat eenzame jongens op stille zolderkamers met die snelle computers ook wel heel erg leuke dingen doen is te zien op de onderstaande filmpjes. De onderste is gewoon grappig, maar mijn god, wat moet dat een hoop werk geweest zijn (niks te doen?). Aan de bovenste zit nog een heel verhaal vast. De beste man heeft het helemaal lopen programmeren op een Apple II+ computer. Ga d'r maar aan staan. Meer info lees je hier (absoluut de moeite waard!)



maandag, augustus 13, 2007

'Geherdrukt'

"Beste iedereen,

Dankzij jullie enthousiaste reacties en inzet is er nu al een tweede druk van Gezandstraald!

Veel dank daarvoor.

Aliefka"

Bij deze!


EJ does Whistler

Eindelijk! Er is beeldmateriaal, waarop te zien is dat ik daadwerkelijk 'gesnowboard' heb! Dus iedereen die hier aan twijfelde (en dat waren er nogal wat), bij deze! Voor de goede orde , ik ben dus diegene die in beeld staat als de film begint.

donderdag, augustus 09, 2007

Finding Daan

Mijn jongste broertje Daan gaat beginnen aan de HKU. Hij is daar toegelaten met het onderstaande anumatiefilmpje. Voorwaar geen kinderachtige prestatie! Leuk gedaan en ik benieuwd wat er nog allemaal gaat volgen. De firma Pixar kan wel inpakken.

Mothertukker's place

Schrijver dezes heeft met de Mothertukker nog op Papiamentse les gezeten. Sinds een tijdje heeft hij nu ook een leuk weblog over het leven op ons aller Curaçao. Amusant, herkenbaar en af en toe verhelderend verslag over het leven als eilandbewoner. Een aanrader!

dinsdag, augustus 07, 2007

We zijn weer thuis!

Het was een mooie tijd in het regenachtige Nederland. De bruiloft was top (zie vorige post), er is fijn 'geriskt' door de gebroeders Boon, gegeten met de familie Rosa, ouderwets gestraatvoetbald in Maarssen, culinair genoten bij 'van Kerkwijk' met Cor, Jen en Red, geslapen aan de Utrechtsestraat (Thank you very much! 'Southern Hospitality' is not just a phrase!), een verassingsbezoek gebracht aan Oma, wiens rikketik daar gelukkig tegen bestand bleek en uiteindelijk dus, moe maar voldaan, weer naar huis. Helaas kwam door alle familie-aangelegenheden de verdere bezoeken in het gedrang, maar dat maak ik de volgende keer, meer dan goed. Beloofd!

Nu weer back to business.