ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

donderdag, juni 19, 2008

Nieuwe Ciroën Berlingo!

Hoe zou het 'ejpeg' logo hierop staan? (dank aan Gijs voor de tip!)

dinsdag, juni 17, 2008

Gastvrij tot het einde…

zaterdag, juni 07, 2008

Heringe biete

Woensdag 4 juni jl. was het zo ver! De eerste haring kwam aan op Curacao! En wel op het speciale 'eerste-haring-op-Curaçao-2008-feest' van Hans 'Kokkie' de Jager. Kosten nog moeite waren gespaard om de haring in te laten vliegen met de KLM onder de vlag van DeliCaribbean.

Nu ben ik een jaar of twee allergisch geweest voor verse haring, dit door het eten van voornoemde vis in dusdanig hoeveelheden (na de twintigste ben ik gestopt met tellen), dat de haringlucht de volgende dag uit mijn poriën spoot! (Geen fijne ervaring kan ik u vertellen.) Volgens mij was het kantje boord of ik had een haring OD gehad. Maar dat is een heel ander verhaal.

Uw correspondent had zelfs de dubbele eer om én uitgenodigd te zijn voor dit evenement, waar ook de korenwijn niet werd gespaard, én om de eerste haring op Nos Dushi Isla van 2008 te mogen verschalken. Dat het lekker was! Hans, en ook immer charmante gastvrouw Daphne, heel erg bedankt! Het was heeeerlijk!










woensdag, juni 04, 2008

Nieuw blad voor zwangere vrouwen!

dinsdag, juni 03, 2008

'deasjemetznzessenband' live @ cafe de tropen!

Zaterdag jongstleden was het dan zover! 'Deasjemetznzessenband' stond voor het eerst sinds 1999 weer op het podium! Helaas werden RvdGnetscher en andere leden uit het heel prille begin gemist. Maar de wel aanwezigen maakten hoop goed. RJ Holterman, the 'Meppel Monster', spatte van het podium af. Een mijlpaal én een oergezellig feest. Ze waren het nog niets verleerd. Sterker nog het leek wel of ze zelfs beter zijn gaan spelen. Cafe De Tropen was afgeladen vol. En dat na slechts drie dagen flyeren en posteren. Er was dus veel animo voor en dat was volkomen terecht. Uit alle hoeken en gaten zijn de fans van toen in grote getalen naar de Tropen afgereisd. Voor diegene die het gemist hebben (ik noem geen namen) is er mogelijkheid tot rebound bij Hook's Hut aanstaande vrijdag. Mis het niet!