ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

vrijdag, oktober 31, 2008

Vers geperst!

Christophe Ayush Stevland Boon

3320 gr.
49 cm
05:50 am
29 oktober

Woensdag was het zover en werd onze kleine Christophe geboren! Wat een fantastisch mooi klein mensje. En wat is het geweldig om vader te zijn. Unfuckingbelievable. Met mama gaat alles prima. Langzaam aan het aansterken. En ik ga nu weer gauw genieten. More news @ eleven.

Voor de echte die-hards staan hier de eerste foto's.

PS Naar goed gebruik werd de kleine vent door zijn vader en genodigden ingezegend in de Netto Bar (uit het ziekenhuis rechts, 300 m doorlopen aan de rechterhand is het dan).







zondag, oktober 26, 2008

Vrijdagavond

Onze vrienden van 'Los Presidentes' zijn weer eens ruim aanwezig in de media, want nieuwe single uit (download hem hier)! Ditmaal met radiogod Horacio 'Tony' Castro. In het dagelijks leven ambtenaar, maar in zijn vrije tijd maakt hij de eilandelijke ether onveilig met zijn volstrekt onnavolgbare (soms in de letterlijke zin van het woord) stijl van presenteren. Zijn media-imperium breidt zich nu dus ook uit naar de (inter)nationale podia. Wees er dus bij vrijdag 31 oktober en maak het live mee. Socorro snek te Rooi Santu: Halloween Bachata party!


donderdag, oktober 23, 2008

Baby shower

Er is geen ontkomen aan. B-Day nadert en ejpegwereld staat hoe langer hoe meer in het teken van de komende geboorte. Dus stond de afgelopen zaterdag de z.g. baby shower gepland. Hordes vriendinnen en collega's van Snoepje hadden zich verzameld in de kantine van Amicop om haar te bedelven onder de cadeaus. Altijd fijn om te merken dat mensen je een warm hart toedragen.

Het grote aftellen is inmiddels begonnen. Gisteren nog het multi-funtionele bed in elkaar lopen schroeven (dat met enige aanpassingen mee kan tot z'n twaalfde of tot hij de 1.20 mtr. bereikt, whatever comes first), dus hij mag komen. Alles staat klaar.








Cupertino strikes back

Inhakend op de recente "I'm a PC' campagne van Microsoft komt de firma Apple nu met de volgende commercials. Smullen. Toch fijn als je zo'n conceptje hebt waarmee je snel kan inhaken op de actualiteit.


woensdag, oktober 08, 2008

Was will das Weib?

Ofwel in goed Oostenrijks: "What does women want?" Generaties psychiaters en filosofen hebben zich hier in navolging van dhr. S. Freud het hoofd over gebroken. Sinds vorige week dinsdag ben ik iets dichter bij de oplossing van dit raadsel gekomen: medeleven.

Empathy in het engels. Om het iets concreter te maken. Die bewuste dinsdag moest ik mee naar zwangerschapscursus want mannen zouden de z.g. 'Empathy Belly®' aan moeten trekken. Om zodoende uit eerste hand te ervaren hoe het is om zwanger te zijn. Of beter gezegd hoe het is om 13 kilo zwaarder te zijn en al dat gewicht rond te moeten sjouwen.

Deze 'pregnancy simulator' houdt het midden tussen een kogelvrij vest en een dwangbuis. En is oorspronkelijk ontwikkeld om tienerzwangerschappen te voorkomen, door jonge would be moeders te laten merken hoe het is om zwanger te zijn. Want dat wordt altijd maar geromantiseerd in films enzo!

Dit 'jasje' bestaat uit de volgende onderdelen. Een band om je borst om kortademigheid na te bootsen. Een jackje, compleet met faux titties, dat wordt gevuld met water en twee loden bollen (echt waar!) en een heus jurkje met zakjes in kek denim.

Wellicht overbodig te melden dat je soepel bewegen bijkans onmogelijk is. Wel is het goed voor allerlei hilariteit opwekkende acties. Grote favoriet bij de dames was het moeten nadoen van de bevalling zelve, incluis persweeën, door een andere heer (gelukkig). Foto's hiervan zijn er wel, maar niet geschikt voor plaatsing. Helaas.

NB Ik zie nu ook dat dezelfde firma zogeheten 'Empathy Lungs®' maakt. Dit om je in te kunnen leven in de longkanker of astma patiënt…