ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

donderdag, november 20, 2008

Vandaag is de Dag van de Rechten van het Kind!

80% van de Nederlandse bevolking stapt niet naar een officiële instantie bij een vermoeden van kindermishandeling! Zo blijkt uit een onderzoek.

En dat stond weer in een e-mail die ik ontving, met het verzoek hier aandacht aan te besteden in het kader van de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Als nieuwbakken vader voldoe ik natuurlijk extra graag aan dat verzoek.

"Een kind dat leeft in een onveilige omgeving leeft 24 uur per dag in angst. Dat is vele malen erger dan de angst van de volwassene om in te grijpen! Minimaal 107.200 kinderen tot 160.000 kinderen in Nederland leven in angst, raken geïsoleerd en lopen veel schade op. Kindermishandeling is een belangrijke oorzaak van o.a. schooluitval, criminaliteit, verslaving, zwerfgedrag, psychisch lijden, levensbedreigende ziekten en overlijden en kosten de maatschappij momenteel naar schatting 1 miljard euro per jaar.”

dinsdag, november 18, 2008

The plot thickens…

The film "Natalee Holloway - The Unrevealed Timelines" is inmiddels in première gegaan. Anders dan het "officiele" onderzoek, dat zich voornamelijk bezig houdt met het achtervolgen van Joran (die er dan ook echt alles aan doet om zo verdacht mogelijk uit de hoek te komen, maar ik heb zoals bekend zeker geen hoge pet op van Kermit R de Vries), richt deze onthullende documentaire van ReGie zich op de andere kant van de zaak.

De kant die niet onderzocht mocht worden; de familie Holloway cs. zelf. Deze film laat daar een licht over schijnen. Dat er dubieuze dingen zijn gebeurt dat staat vast. De waarheid of weer een nieuwe complottheorie? Oordeel zelf!