Wie sjoen oos Limburg is...
Gisteravond was het dan eindelijk zover! Rita (oet Zitterd) had 'zoervleisj' gemaakt! Verder aanwezig Babber (oet Korsou, niet afgebeeld) en ondergetekende (oet Beeg). Laatste kwam (al poserend) tot de conclusie, dat het aantrekken van een oud t-shirt voor een frietbaksessie van minstens een uur (klein pannetje), helemaal zo'n gek idee nog niet was. Met de wederom de nodige credits voor Babber voor verschillende -heden en hulde voor Rita voor haar heerlijke authentiek Limburgse 'grub'.
3 Comments:
Wel het dialect goed spellen, sjoen is beter. Het ziet er lekker uiit dat zoervleisj.de PaP
Ha jong, wat leuk zo'n weblog!
But who the hell is Rita? is ze allang op Korsou?
Leuk als er iemand is die een beetje gelijkgestemd is wat "cultuur" betreft.
Gezellig bij Babs op de porch, ik had er graag bijgezeten.
xxx mam
Heb het al aangepast! Wanneer komen jullie zoervleisj eten?
Een reactie posten
<< Home