ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

donderdag, april 13, 2006

Uw aandacht voor het volgende:

SUCCESVOLLE RAPPER LANCEERT WEBSITE MET STUNT!
Gigoloko-fans kunnen persoonlijke rap winnen!


WILLEMSTAD – Gigoloko, de Antilliaans/Nederlandse rapper die bekend werd met ‘Chillen op de Antillen’ en momenteel ook in Nederland furore maakt, zal donderdagavond 13 april in Café de Tropen een opmerkelijke prijs weggeven. Tijdens de launchparty van zijn website www.gigoloko.com zal een gelukkige fan een speciaal voor hem of haar door Gigoloko geschreven en opgenomen rap winnen.

Gigoloko treedt dezer dagen op met een volledige band en legt de laatste hand aan zijn debuutalbum. Hierop zullen gastartiesten te horen zijn als Los Immorales en Brainpower, aan wiens laatste CD ‘Even Stil’ Gigoloko een gastbijdrage leverde. Gigoloko is in serieuze onderhandeling met platenmaatschappijen en lanceert nu alvast officieel zijn website www.gigoloko.com.

De site is ontworpen door webdesigner Michel Stomp van Baas & Koning webdesign. Stomp won diverse prijzen en maakte onder meer de site van hiphopgroep ‘De Jeugd van Tegenwoordig’, bekend van de hit ‘Watskeburt’. De site gigoloko.com geeft een goede indruk van Gigoloko, zijn muziek en zijn achtergrond.

Tijdens de launchparty in Café de Tropen kunnen gasten de website bekijken en iets in het gastenboek zetten. Wie daarin het ‘lauwste’ bericht achterlaat wint een unieke prijs. Gigoloko zal voor deze persoon een speciale rap schrijven en opnemen. De winnaar zal dus zijn eigen op maat gemaakte rapnummer bezitten! De track zal voor iedereen op gigoloko.com te beluisteren zijn.

Gigoloko zal tijdens de avond tevens een optreden verzorgen met zijn band. Hierbij speelt hij hits als ‘Chillen op de Antillen’, ‘Goedkomt’ (10 weken in de Dolfijn Top 40), 'Drama' (twee maanden op één in de Rockkòrsou-hitlijst) en ‘Lauw’ (momenteel in de Dolfijn Top 40).