ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

vrijdag, september 22, 2006

Geruchten (en hoeren) in de lucht!

PRIMEUR! Onderstaand bericht ontving ik zojuist van uW reporter!

WILLEMSTAD - Uit betrouwbare bron vernemen wij dat de Bonairiaanse luchtvaartmaatschappij Divi Divi eens in de drie weken om 19:00 uur een vlucht uitvoert die niet op het officiële vluchtschema staat. Het populaire Divi Divi, dat met een tweemotorig propellervliegtuigje op Bonaire en Aruba vliegt, zou het bestaan van deze vlucht ontkennen. Volgens onze informant betreft het een heimelijk transport van erotische dienstverleensters.

"De hele luchthaven op Bonaire is verlaten, met uitzondering van vele taxichauffeurs", meldt onze bron. Deze blijken volgens hem te wachten op "acht dames van Campo Alegre op weg naar hun nieuwe afwerkplek". Onze Deep Throat vermeldt niet hoe hij weet dat het hier dames van Campo Alegre betreft, en envenmin waar "de nieuwe afwerkplek" zich zou bevinden.

Een kenner van het Caribische warme circuit zou het "onwaarschijnlijk" vinden als de lichtekooien voor particulieren worden ingevlogen, omdat de vluchten daarvoor te regelmatig plaats zouden vinden. De mannelijke driften voegen zich volgens hem lastig naar een driewekelijks patroon. Het ligt meer voor de hand dat de dames hun weg vervolgen naar het roemruchte Kralendijkse sexpaleis Paachi's.

Hij onthult: "ik weet dat de eigenaar van Paachi's goede betrekkingen heeft met Campo Alegre”. Ook beweert hij in Paachi’s regelmatig meisjes herkend te hebben van Campo Alegre. Wel vindt hij de driewekelijkse frequentie "vreemd", omdat de dames in beide bordelen gewoonlijk drie maanden blijven.

Als reden voor het geheime karakter van de vluchten vermoedt hij dat de maatschappij geen imagoschade wil leiden. Volgens de kenner verklaart dat ook waarom Divi Divi de dames in één keer overvliegt: "als je ze in batches van twee vervoert, zodat er tijdens vier vluchten twee temeiers tussen de normale passagiers zitten, krijg je natuurlijk al gauw de naam van een hoerenmaatschappij".