ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

zondag, januari 04, 2009

oudejaarsmiddag@julianaplein

Ten eerste allemaal een geweldig 2009 natuurlijk! Een van mijn goede voornemens is om weer wat meer te posten, maar waar haal ik de tijd vandaan. Anyways het voornemen is er.

Traditioneel werd het nieuwe jaar alvast ingeluid op het Julianaplein alhier. Meteen ook meestal het hoogtepunt qua vieren, wat mij betreft. It's all downhill from there ;-)

Ook dit jaar waren er weer de usual suspects en oude, nieuwe en onverwachte gezichten, om onder het genot van een x-aantal drankjes het afgelopen jaar te bespreken en het nieuwe op te starten.

Toch moet mij iets van het hart. Misschien is dit wel iets in de categorie " van oude mensen en dingen die voorbij gaan", maar de organisatie van het hele gebeuren was echt VOLKOMEN RUK dit jaar.

Nu is het zo dat de officieuze regie van dit festijn al een jaar of 6 bij de horecagelegenheid Intermezzo ligt. Nu kan het toeval zijn, maar die zijn dit jaar over gegaan in andere handen.

En dat was goed te merken. Wat een aanfluiting. Het begon al met een DJ op volume 12 (zelfs Spinal Tap ging maar tot 11)! Dus ieder gesprek in een straal van 300 m om de muur van speakers was volkomen onmogelijk. Daarbij was deze DJ (Tico geloof ik) ook nog eens een ongelooflijke zelfkicker die de hele tijd zich zelf stond op te hemele onder het mom van interactie met het publiek. Of je GVD op de kermis stond.

Erger was nog het stuitende gebrek aan keuzemogelijkheden wat betreft de beschikbare dranken. Amstel, Heineken, Wodka, Rum, Whiskey, Soft? Wat is dit? To add insult to injury waren omschreven dranken ook nog eens voortijdig op, dit terwijl er wel nog consumptiebonnen (don't get me started) verkocht werden. Na enig 'zacht aandringen' kregen we ons geld voor overgebleven bonnen wel terug, dat dan weer wel. Toch jammer dat je ze zelf op dat idee moet brengen.

Volgend jaar Barend en/of Michelle gewoon weer inhuren voor de organisatie. Wij hebben ook geleerd en nemen gewoon zelf onze jugs met Champagne mee.

Onderstaand wederom een fijne traditionele sfeerimpressie!