ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

zondag, juli 29, 2007

Verrassing!

Dominicaanse republiek? Yeah right. We zijn gewoon naar Nederland gegaan, als verrassing voor de zus van mijn Snoepje. Die (haar zus) is namelijk afgelopen vrijdag (2707) getrouwd met heur Derk. Maandenlang hebben we haar teleugesteld met de mededeling dat we niet zouden komen. Om vervolgens toch nog onverwachts voor haar neus te staan. Mission accomplished! Ze was zelfs zo verbaasd dat ze de voordeur dicht liet en meteen gillend weer haar huis in rende. Ons daarbij in de stromende regen voor een gesloten deur achterlatend. Het is verder erg koud en regenachtig in NL, maar op de bruiloft zelf was het stralend weer gelukkig. E tabata un dushi dia!









donderdag, juli 19, 2007

Als het aan de hond lag…

Ben benieuwd wat Eukanuba dan met je hond doet. Ons Django krijgt vanaf nu gewoon Purina voor de zekerheid.

woensdag, juli 18, 2007

Three days and counting…

Nog drie nachtjes slapen en dan gaat ejpegwereld met welverdiende vakantie. Wat een hel waren de afgelopen weken. Ben volledig afgedraaid, dus de volgende week liggen mijn Snoepje en ik lekker in het zand bij het Coral Hamaka Resort in de Dominicaanse Republiek. Zal proberen vandaar ook eens te posten, live report vanaf Boca Chica!

dinsdag, juli 17, 2007

Hoe komen terroristen aan logo's?

Zag deze stelling voorbij komen en ik dacht: "…De man heeft een punt…". Als grafisch vormgever zijnde vond ik dit een bere-interessant vraagstuk. Is er op de kunstacademie te Teheran een afstudeerrichting? Zijn het hele handige jongens in Gaza Stad of beunt de AV-unit van Al Jazeera er in de avond uren bij? En wat is je inspriratie? Wel nu deze site geeft een hele breakdown van het vraagstuk der terroristenlogo's.

vrijdag, juli 06, 2007

Makaku nos ta!

Goed voorbeeld doet… juist. Ook mijn Snoepje is nu een blijde Yaris bezitter! Tezamen met plm. 80.000 andere Curaçaoenaars. Deze wagens zijn niet aan te slepen! De firma Cordia zit op een goudmijn! En volledig terecht, wat een geweldige voiture!




dinsdag, juli 03, 2007

New shit has come to light, man!

Nieuwe ontwikkelingen in de zaak Holloway:

WILLEMSTAD/ORANJESTAD - De Amerikaanse federale politie FBI heeft het werk van politie en justitie op Aruba inzake de oplossing van de verdwenen studente Natalee Holloway stelselmatig gedwarsboomd. Vooral waar het ging om onderzoek naar haar familie, moeder Beth, stiefvader George ‘Jug’ Twitty – die direct of indirect verstrekkende contacten en invloed, tot aan het Witte Huis toe, bleek te hebben – maar ook de ruim 120 medescholieren en de met hen naar Aruba meegereisde chaperons…

Aldus onze eigen Amigoe, die met deze primeur komt! The plot thickens!