ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

woensdag, januari 23, 2008

Hiphop festival in Odeon Zwolle

De onnavolgbare Stefski wil het onderstaande graag onder de aandacht brengen. En omdat het zowel betrekking heeft op de ons nauw aan het hart gelegen hip hop, alsmede een van 's Neerlands mooiste steden; Zwolle, wil ik graag aan dit verzoek voldoen. Dus ben je op 2 februari in Zwollywood, mis dit dan niet!

"Optredens van Rico en Sticks tijdens Hiphop festival in Odeon.
Zaterdag 2 februari organiseert Odeon De Spiegel theaters het Hiphop festival ‘Grand Concourse’. De avond begint om 20:30 uur en vindt plaats in Theater Odeon aan de Blijmarkt. Odeon De Spiegel theaters laat weten zeer trots te zijn met onze eigen Zwolse Hiphoppers Rico en Sticks (voorheen Opgezwolle) in de line-up.

Bij hiphop denken de meeste mensen gelijk aan rap, maar er komt deze avond nog veel meer bij kijken. New Yorkse graffiti artiesten, MC’s, DJ’s en Bboys uit binnen- en buitenland vullen de avond met spetterende optredens, gave workshops, tentoonstellingen, films om even bij te chillen en rap-battles.
Kaarten kosten € 15,- en zijn te reserveren via deze site óf telefonisch op werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur via 038 4 288 288. Langskomen in Theater De Spiegel (Spinhuisplein 14) kan ook! Dan gelden dezelfde openingstijden."