ejpeg zoekt voor u:


Web ejpegwereld

And now a word
from my sponsors!





Just For Kicks

Adopt this banner





Wikipedia Affiliate Button

woensdag, januari 31, 2007

Driving that Yaris!

Straight bij de dealer vandaan! Verder nog wat plaatjes met de trotse eigenaar.






dinsdag, januari 30, 2007

Kleren maken de man

Skieeën in Whistler/Blackcomb komt steeds dichter bij dus ff haast gemaakt met de bijbehorende kleding. Klein probleem omdat te vinden op een eiland met gemiddeld 30 graden Celcius. Gelukkig boden Sue en Felix uitkomst!


Stretch Armstrong

DJ Stretch Armstrong van Stretch & Bobbito (schrijver van een van mijn mooiste boeken) faam heeft ook een blog! En dat er dope shit opstaat. Wat dacht u van een opname uit '92 van voornoemde show of opnames van 'Live at the Harlem World, Manhattan, NY 1982' van 'Kool Moe Dee vs. Busy Bee'. Daar wordt ik bepaald warm van. En het mooiste; net begonnen, dus het mooiste moet nog komen… . 'K zou zeggen start de breedband verbinding maar vast op en downloaden maar!

maandag, januari 29, 2007

Wie woont waar?

Heb mijn huis gevonden op Google Earth! Download het en kijk op:

12° 6'48.90"N

68°50'35.70"W

Geef in de comments de plaatsbepaling van jouw huis! Wie woont het mooist?

Unglaublich!

Mag dit zomaar?!? Subliminal messaging op Food Network! Kijk en huiver! (via Agenda)

vrijdag, januari 26, 2007

Deze week geen posts wegens ziekte…

vrijdag, januari 19, 2007

Go ski!

ejpegwereld gaat skieën! En wel in Whistler/Blackcomb, British Columbia, Canada. Maar eerst een paar dagen hangen in Vancouver. Heb al wat dope sneakerspots gevonden. Getting that bacon, baby!

donderdag, januari 18, 2007

Oerdrift!

Op dezelfde avond als het optreden van 'The Franks' trad ook de roemruchte band 'Primal Urge' op. Met, jawel, daar is ie weer; de vocalist van voornoemde 'The Franks' op drums! Daar is ook nog een heel mooi en waanzinnig grappig nummer over gemaakt. Benieuwd? Stuur me een mailtje!

dinsdag, januari 16, 2007

6000 bezoekers reeds!

Alweer een mijlpaal! Bedankt allemaal!

Solo

Goed nieuws voor filmliefhebbers! Er zijn vergevorderde plannen voor de opnames van de film 'Solo'. Geschreven door Aliefka Bijlsma. Heb twee jaar geleden ten tijde van het tumbafestival nog wat research hiervoor verricht, ben dan ook blij te horen dat het de goede kant op gaat! Pabien Alief!

maandag, januari 15, 2007

"Let me ride" like Parliament

Vrijdag gearriveerd! Na vier (!) maanden wachten; stond mijn nieuwe auto klaar bij de Toyota dealer. Een Toyota Yaris 2007! Wit met beige bekleding. Compleet met lichtmetalen velgen, keyless entry, power windows etc. etc. Blij als een kind met een nieuwe doos Lego© en ik ben niet de enige blijkt! Wie een proefrit wil maken, mag zich melden! Nu nog pimpen.




donderdag, januari 11, 2007

Er is er een jarig, hoera hoera…!

Today one year ago… was er de eerste post! Vandaag dus een jaar ejpegwereld! Een mooie manier om dit te vieren leek mij een terugblik. Daarom vandaag een selectie uit de vele hoogtepunten (of dieptepunten zo u wilt) van het afgelopen jaar. En d'r was nogal wat te melden dit jaar, althans in mijn opinie. Zo was er de kwestie met de negerzoenen. Was er al vrij vroeg een videoclip van het jaar. Trad een bepaalde popgroep met beide voeten op grove wijze de gevoelens van menig sneakerfreaker. Kwam Gigoloko.com klaar! Tevens was de samenwerking van het jaar een feit: Apple en Nike. Tijd ook om met hele andere ogen naar bomen te kijken of beter gezegd te luisteren. St. Maarten werd met een (werk)bezoek vereerd en Dave Chapelle en Winne hadden 'seperated at birth' kunnen zijn. Mijn "Magnum Opus" dit jaar was natuurlijk het gereedkomen van de roadmovie "5558 km"! Ook werd Nederland bezocht met vele hoogtepunten zoals bezoeken aan Gent en Zwolle. De vraag die velen wakker hield deze zomer werd ook eindelijk eens afdoende beantwoord. Het dispuut Apple Mac vs. Windows werd origineel gevisualiseerd. En helaas helaas (voor ons) ging ons aller Eric zijn hart achterna richting 'Le (of la) Suisse'. Vrienden van mij bleken onvervalste revolutionairen/vrijheidstrijders/rednecks. Nicole maakte een nare val op Playa Forti. De firma KFC bracht op bijzondere wijze haar producten aan de man. Annemic brak eindelijk door op 3FM en ver daarbuiten. Broer Maarten bracht zijn vakantie hier door, wat een geweldige twee weken opleverde. Ook wist de firma Aventura de verbeelding van de nietsvermoedende krantenlezer danig te prikkelen. Grappigste film van het jaar was met afstand 'Borat'. Bijkomen deed ik op Bonaire, heerlijk samen met mijn snoepje, die haar commercialdebuut maakte op TV. Curaçao werd (en wordt) hevig gepolariseerd door de ontwikkelingen rondom de infamous Slotverklaring. En Stradius 2.0 ging eindelijk live. Xmas begon goed met een wel heel bijzondere groet. Beloftes waren er ook voor het nieuwe jaar. Mijn oma deed een duit in het zakje. Ook ligt er een live DVD van "The Franks" in het verschiet. En op de valreep was daar de iPhone! Laat ik de bijna 6000 (!) bezoekers niet vergeten! Al met al een bewogen jaar. Bedankt lieve lezer en op naar het volgend jaar!

woensdag, januari 10, 2007

Pagara de Heeren vs. Asia de Cuba

Voor alle liefhebbers van groots vuurwerk en voor iedereen die er niet bij was; hierbij de uncut versie (negen minuten!) van de pagara* van grandcafé de Heeren en restaurant Asia de Cuba van zaterdag 30 december jl. Zet je speakers GOED HARD en ga er maar eens lekker voor zitten! Met dank aan Peter "hierhadjeurlkunnenstaan" Reijmer.



*Pagara: een grote rol klappers en rotjes die op Curaçao traditioneel wordt afgestoken bij de jaarwisseling. Dit gaat gepaard met veel kabaal en een enorme rookontwikkeling, wat de geesten zou verdrijven voor het nieuwe jaar.

Labels:

dinsdag, januari 09, 2007

…!!

DAMN! Een Telefoon , een iPod en Internet ineen! Ziek is het! En dan komt dit er ook nog bij… Haaaaaarrrrwrwrwrrrr…

Labels:

The Franks live!!

Aan het einde van de zomer van 2004 was er een heel bijzonder gelegenheidsconcert in café-restaurant de Tropen. De 'gelegenheids-Frank-Zappa-tribute-band' The Franks gaf een prachtige performance weg die avond. Met Robbert van der Gon Netscher op zang, uw aller W. op gitaar, Wietze Krikke op bas, Wolter Krikke op toetsen en Harry Jansen op drums werd het een avond om nooit te vergeten. De hele avond werd integraal en met maar liefst twee camera's tegelijk vastgelegd door ondergetekende. Dit alles wordt as we speak door Robbie met veel liefde en geduld ge-edit tot een prachtig live-verslag van een bijzonder moment. Als voorproefje daarvan nu alvast een draft van het nummer; Nanook rubs it. Dames en heren, met bijzonder veel genoegen presenteert ik u The Franks:

Labels:

woensdag, januari 03, 2007

Geen stijl!

Gretverdrie! Ik schrik ervan als ik lees hoe achterlijk negatief het gros van de lezers van Geenstijl.nl omgaat met het filmpje wat gisteren geplaatst is. Als het woord 'Antillen' ergens in voorkomt werkt dat blijkbaar voor een hoop mensen als een rode lap op een stier. Meteen weer aanleiding om laag en achterbaks te doen over de Antillen en haar bewoners. Een grapje over iemands afkomst is best leuk en te waarderen (denk aan de befaamde Belgenmoppen), maar de hoeveelheid vuilspuiterij, stupiditeit en discriminatoire opmerkingen die bij het filmpje worden geplaatst (door mensen die geen idee hebben waar ze het over hebben), gaat echt helemaal nergens meer over! Met recht geen stijl!

Oma's Nieuwjaarswens!

Ook mijn Oma gaat met haar tijd mee! Op onderstaand filmpje wenst ze mij (en mijn dushi) een geweldig 2007! Met een uitstraling als ware ze koningin Wilhelmina zelve. Dat er toch enige oefening aan vooraf ging blijkt uit deze blooper. Bedankt Oma! En bedankt ook Maarten voor de productie!

Labels:

dinsdag, januari 02, 2007

X-mas groet van Annemic!

DJ Annemic van Uruzgan FM is at it again! In het kader van goed voorbeeld doet volgen, is ze naar Uruzgan afgereisd om daar Jan Soldaat te vermaken en een hart onder de riem te steken. Zie de jongens blij zijn. Maar als ik dan naar de 'burqafoto' kijk bekruipt me toch even het gevoel dat ze een verkeerde afslag heeft genomen. Hopelijk vergeven de zandhazen ter plekke haar dat misstapje. Krijg er meteen Jane Fonda visioenen van.


Labels:

Happy New Year!

And all the best van ejpegwereld! Helaas niet voor iedereen, zoals dit filmpje laat zien. Live geschoten door onze eigen stagaire Jeroen! Ai ai ai!

Labels: